Waar geven we les?


Terug naar het lessenrooster.

Natuurcentrum Webbekoms broek in Diest

Omer Vanaudehovelaan 48, 3290 Diest


Let op! De ingang van het natuurcentrum is niet aan de ingang van het openluchtbad De Halve Maan. Ze bevindt zich eerder ter hoogte van het overdekt zwembad. Hieronder vind je een gedetailleerde routebeschrijving.

Komend vanuit het noorden (Station-KA Diest) steek je op de Omer Vanaudehovelaan vlak voor het zebrapad de weg over en volg je de ventweg terug naar het noorden, ong. 10 meter, om vervolgens rechtsaf te slaan, langs de vijvers (zijn verlicht 's avonds) en door het hek. Er staat een klein bordje Natuurcentrum aan deze ventweg. Deze is niet te zien als je vanuit het zuiden komt. Op de kaart zie je de beschreven route.

Komend vanuit het zuiden rij je vlak na het zebrapad rechtsaf de ventweg op. Na 10 meter sla je rechtsaf, langs de vijvers en door de ijzeren poort. 
Er is voldoende gratis parking aanwezig.

_____________________________________________________

Turnzaal OC De Ketel in Kaggevinne

Diestersteenweg 239, 3293 Diest (Kaggevinne)

De zaal bevindt zich bovenaan de heuvel recht tegenover de kerk (bushalte Kaggevinne kerk). Er is ruim, gratis, parking aanwezig, ook aan de achterkant van het gebouw.

_____________________________________________________

Yoga Praktijkhuis Rode 68 in Testelt


Rode 68, 3272 Scherpenheuvel(Testelt)
Hier worden ook de Yoga Trainingen en individuele behandelingen/coaching gegeven.Het praktijkhuis bevindt zich aan de Rode nr 68, tussen Averbode en Langdorp. Er is gratis parking (maximaal 10 auto's). Het station is op loopafstand (±1km), via de Haneberg en Biezebeemden.


We zien je graag terug in een van de lessen!